PWNS 21 maart 2019


Senioren van de toekomst behoren tot een nieuwe generatie. Ze zijn gemiddeld mondiger en actiever. Ook hechten ze meer aan zelfbeschikking.
Mailen, beeldbellen, surfen, tabletclubjes; het is simpel en vergroot je wereld. Zo lang mogelijk zelfstandig prettig thuis blijven wonen. Het is iets wat steeds meer mensen willen. Gelukkig is het ook steeds vaker mogelijk in hun eigen huis en omgeving oud worden. Oplossingen met slimme technologie zijn daarbij onmisbaar.

Het onderwerp wat in op het Platform Welzijn Nieuwe Stijl van 21 maart 2019 centraal staat heet ‘Techniek zoekt Thuis’ een mooi gevuld programma met dito sprekers.

Corrie Aarts neemt ons vanuit de Brabantse Proeftuin mee op reis met de Technokoffer. Vanuit de overtuiging dat mensen die leven met dementie gebaat zijn bij zorgtechnologie. Maar ook wetende dat onbekend ook onbemind maakt en dat er ook bij professionals koudwatervrees is.

Trots zijn we op een prachtige nieuwe samenwerking met onze nieuwe partner Games for Health Europe en &Happy. Organisaties met als doel om gametechnologie te ontwikkelen die gezondheid en gezondheidszorg verbeteren. Jurriaan van Rijswijk vertelt over het doel van de games die varieert van preventie en therapie tot revalidatie. Het essentiële onderdeel is altijd plezier! Bovendien zorgen ze voor een glimlach op ons gezicht!

Tijden & Programma

Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 12.30 uur waarna aansluitend een netwerklunch start tot 13.30 uur. Scroll verder om het volledige programma te bekijken.

Kosten

Ondanks de kleine prijsverhoging voor onze entree voor het platform zijn wij van mening dat wij hierin nog steeds onderscheidend zijn en een win-win creëren voor alle partijen.
De entree prijs, inclusief netwerklunch is € 70,- (incl. BTW) per persoon. De factuur wordt per e-mail door Pro-Feel verzonden.

Inschrijven

Voldoende triggers om te komen?
Voor het gemak, deze link om rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier te gaan. Vanaf 09.00 uur staat de koffie of thee klaar, bij Gruun, het Appelcafé te Ommeren.


Programma

      ‘Techniek zoekt thuis’

09.30 – 09.35            Openingsfilm ‘Robots in de zorg’

09.35 – 09.40            Opening Platform Welzijn Nieuwe Stijl

09.40 – 10.00            Brabantse Proeftuin (Corrie Aarts)

Onbekend maakt ook onbemind! Professionals met koudwatervrees! Mensen met
dementie op reis en langer prettig en veilig thuis met de Technokoffer.

10.00 – 10.30            Games for Health (Jurriaan van Rijswijk)

Technologie kan zorg niet alleen beter maar zeker ook leuker maken. Geluk is de basis
voor gezonde zorg. Wij benaderen zorg vanuit het geluk dat mensen beleven in plaats
van de benadering dat genezen en behandelen zal leiden tot geluk.

10.30 – 11.00            Pauze

11.00 – 12.20            Interactief in de Digi – App – Techno Carrousel

Agenda en mail hebben we al. Pasjes, muziek, boeken, navigatie, nieuws, foto’s, 24/7
een social buddy, onze smartphone. Belangrijk voor ons, voor organisaties maar ook
voor onze klanten van morgen en vaak al die van gisteren! Zijn wij er klaar voor?
Want…: inspelen op de fysieke & digitale wereld maakt hét verschil!

 12.20 – 12.30            Rondje wat vond je

 12.30 – 13.30            Netwerklunch